sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Viikonloppu sängyssä

Heips!

Ennen kuin kukaan innostuu, niin sängyssä ei tapahtunut mitään turhan mielenkiintoista. Vain jääkaapillinen alkoholia, True Blood:in ensimmäinen tuotantokausi, kolme pitsaa, kaksi roskaleffaa ja yhteensä 10h juoruilua. Well, that's my life.

Perjantai alkoi kuitenkin erittäin aktiivisesti, kun lähdimme kämppiksen kanssa kaupungille. Vietimme ehkä ensimmäisen kokopitkän päivän yhdessä hyvin pitkään aikaan, koska teemme molemmat ristiin menevää vuorotyötä ja myös siksi, että neiti X:n täytyi lähteä aivan liian pitkäksi aikaa sukuloimaan Ruotsiin. Tyttöjen kesken viettetty laatuaika on aina niin laatua, kuten tulette varmasti huomaamaan.



Terveellisen lounaan jälkeen kävimme hiukan ostoksilla. Erittäin kauniit, vaalenpunaiset ballerinani ovat jaloilleni kuolemaksi, joten päädyin (vaihteeksi) ostamaan itselleni uudet kengät.



Vagabondin valkoiset kävelykengät ovat pintamateriaaliltaan hiukan muovista , joten puhtaana pidon (lue: valkoisena säilymisen) pitäisi minunkin kaltaiseltani jokaisessa ojassa rymyilijältä kohtalaisen helposti onnistua.

Iltapäivällä matkasimme vielä lahnoiksi rannalle. Helsingin 29:stä uimarannasta päädyimme hämmentävästi juuri sille, jolla ei viihtynyt juuri ketään erästä ihmissutta muistuttavaa intialaista miestä ja Suomen omaa Nerimonia lukuun ottamatta. Syynä saattoi olla myös ilman äkkinäinen viilentyminen. Rusketusrajat jäivät tällä kertaa saamatta, mutta saimmepahan taas kerran syyn syödä epäterveellisiä picknick-eväitä...





Illan, yön ja seuraavan päivän röhnötimme neiti X:n levessä, pehmeässä kahden hengen sängyssä ryypiskellen. Ilmiselvästi sukukokouksen lystikkäin vaihe sattui neiti X:n kohdalla paluumatkalla Tax Free:ssä, kun kolmen päivän autossa istumisen aiheuttama turhautuminen purkautui kaikki kerralla pankkikortin avustuksella. Ei siinä mitään. Onneksi olen nykyään jo kohtalaisen mahtava drinkkimaisteri.

Siinä löhöillessä oli myös aikaa myös komealle vampyyrimiehelle. Bill, Bill... Anteeksi nyt, mutta True Blood on kyllä melkoista roskaa. Aivan helkkarin hyvää ja koukuttavaa roskaa, mutta roskaa silti. En malta odottaa, että näen kakkoskauden!!

Sunnuntaina vietin hiukan äiti-tytär -aikaa. Kävimme kahvilla ja ostoksilla, vaihdoimme kuulumisia ja kauhistelimme lähestyviä kaksikymppisiäni. Hitto, että olen vanha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti