perjantai 30. heinäkuuta 2010

Lovely day in Helsinki

"My name is Loveday and I have spent such a lovely day..." Eikös The Secret of Moonacre olekin aika melkoisen mahtavan mitäänsanomaton leffa täynnä kohtauksia, joiden varassa selviää seuraavaan viikonloppuun? Eikö? Mennään sitten muihin aiheisiin.





Eilen. Kävin tosiaan hieman taas tuhlailemassa, mutta taktiikkani on panna elämä risaiseksi seuraavaksi kahdeksi viikoksi ennen opintojen ja rahapulan alkua. Sitä paitsi nuo ovat kaikki alennusmyynneistä.

Vaaleanpunainen mekko JC:n löytörekistä 5.97€ (Siis mitä järkeä? Se pyöristyy alaspäin joka tapauksessa.). Samaa mekkoa olin itse asiassa käynyt kokeilemassa aiemmin keväällä, tosin keltaisena versiona, S-kokoisena ja 20€ kalliimpana. Silloin en tykännyt. Pitkät jalkani eivät tukeneet S-koon mekkoteoriaa, vaan helma jäi varsin arvelluttavaan kohtaan, keltainen väri ei pukenut minua ja kahtakymppiä en viitsinyt siihen tuhlata. Onneksi uskalsin kokeilla mekkoa nyt uudelleen.

Punainen, kukallinen huivi Laura Ashleyn mallistoa. Maksoin siitä 10€, aiemmin hinta oli 34€. Ei paha diili. Huivi mätsäsi aika kivasti eilen päälläni olleeseen merimiestyyliin, yllättävää kyllä. En vain voinut jättää kaunokaista kauppaan.

Lisäksi ostin Kari Hotakaisen romaanin Ihmisen osa. Olen halunnut lukea kirjan sen ilmestymisestä asti ja nyt 14.90€ tarjous osoittautui ohittamattomaksi. Niin käy joskus.



Tietysti tämän syöpön oli välttämättä käytävä kahvilla. Äiti sentään maksoi...





Bulevardin kahvisalonki on kyllä ehkä kivoimmista keskustan kahviloista. Sisustus on yksinkertaisen kaunis, paikka loistava ja kahvi hyvää. Ainoa miinus on paikan hintavuus. Kannattaa olla äiti mukana^^



Noin puoli kolmen aikaan saapui neiti X kaupunkiin. Olimme molemmat valtavan nälissämme, joten menimme Sushibuffetille Kaisaniemen Happiness:iin. Valitettavasti unohdin täysin napata kuvan täydestä annoksestani. Niin kiire oli syömään. Valitan.

Käväisimme myös katsastamassa elokuvan The Predators. En oikein tiedä, mitä sanoisin. Viihdyttävä, kyllä. Pelottava, ei yhtään. Loistava, en sanoisi. Mahtipontinen, erittäin. Ja Adrien Brody oli aika katseltavassa kunnossa treenattuine lihaksineen ja isoine tykkeineen. Me likes... Vielä, kun saisi Brodyn kunnon verevään torahammas osaan, niin asiat olisivat tällä tytöllä aika hyvin.

Jou. Btw, True Blood:n kakkoskausi saapui meidän ruutuumme. Ah ja voih. Eric ja Ericin peitetty juurikasvu!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti